Bygga nytt !? (Eller bygga till)

 

Då vill ni kanske ha ett modernt hus? Har ni redan bestämt er för en husleverantör ?

Låt inte det hindra er från att se vad vi kan erbjuda...

 

I samarbete med Eltako så kan vi erbjuda en moderna lösning på era elinstallationer. Vi kan se till att elinstallationen blir energisnål och samtidigt betydligt smartare än traditionella installationer. Det behöver inte bli så mycket dyrare heller...

Pengarna är dessutom snart intjänade då värdet på huset stiger samtidigt som energiåtgången sänks. Men framför allt får ni ett hus som fungerar mycket bättre med dagens krav på flexibilitet. Låt oss räkna på vårt system och presentera det för er husleverantör så kan vi säkert komma överens.

 

-----------------------------------------------------

 

 

 

          Vi fixar det intelligenta hemmet åt er...

 

Varför inte installera ett smart elsystem när ni bygger nytt, bygger till eller renoverar.

De nya smarta elsystem som finns i dag kan göra ert liv så mycket enklare. Vi arbetar med Eltako som har ett trådlöst, batterifritt styrsystem för smart el till ert projekt.

Det är enkelt att bygga till systemet efter hand om man inte vill köra fullskaligt redan från start och det fungerar utmärkt att bygga in även i ett äldre hus vid tex. renovering. Man kan då ta delar av huset i taget och på så sätt hålla en låg budget som passar plånboken för tillfället. Nedan finner ni en introduktion till systemet och vill ni veta ännu mer så klickar ni på Eltako-länken ute till höger.

 

Användarfolder.

 

 

 

Céliàne från Legrand - Byt ut dina strömbrytare mot en modernare design.

 

Den nya strömställarserien Céliane från Legrand ger dig oändliga möjligheter att sätta personlig prägel på ditt hem.
Lämna de traditionella strömställarna bakom dig och välj mellan bland annat högblanka, frostade eller anodiserade ramar.

 

 

Vill ni ha ljud i ert hus ?!

 

Med Legrands system erbjuder vi även ett enkelt sätt att montera in ljudanläggning i huset vid renovering eller tillbyggnad. Vore det inte kanon med lite radio under tiden ni borstar tänder och fixar håret på morgonen.

 

För den som vill ha riktig kvalité på ljudet kan vi erbjuda ett samarbete med Lefflers i Linköping.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      Samarbetspartners:

 

 

 

RTV Entreprenad

 

Legrand

 

Eltako

 

Lefflers HIFI

 

 

 

 

 

   Branchorganisation:

 

EIO