Daniel

Jag började på ABB Installation 1990 och var dem trogen genom åren, under namn och ägarbyten till, ABB Contracting, YIT och numer Caverion.

Där slutade jag 2006 för att i stället börja på Tornby El i Linköping. Jag blev kvar där tills jag tog över Eltjänst i Åtvidberg i november 2008.

Utbildningar:

Jag gick den 2-åriga yrkesutbildningen till elektriker på Ljungstedska skolan i Linköping. Jag har även hunnit med att läsa ett påbyggnadsår till Industrielektriker i Norrköping. Jag läste in min behörighet på Berzeliusskolan i Linköping och har även haft förmånen att få studera på Flygets tekniska högskola i Halmstad under min militärtjänstgöring.

Micke

Markus

 

är uppvuxen i Åtvidaberg och är en kille på 22 år. Han gick treårigt El & Energiprogram på Bildningscentrum Facetten i Åtvidaberg med inriktning Elteknik.

Våra första anställda i företaget. Hans hobby består mestadels utav bilar som han har både jobbat med och sysselsätter fritiden med, men även kunnig bland mycket teknik, bland annat mobiltelefoner & datorer.

Tomas

  Info om företaget

Företaget erbjuder installationer inom el, tele och data samt styr och regler.

Vi jobbar mot både privatpersoner och företag.

Företaget är IN-anslutet.

(Tidigare EIO)

Vi hjälper även gärna våra kunder att hitta andra seriösa hantverkare som vi jobbar tillsammans med.

Besöksadress är Trädgårdsgatan 25 men vi nås enklast på telefon (se under kontakta oss).

De sista 10 åren har jag fungerat som serviceelektriker och då jobbat med olika stora och små projekt inom industri, företag och privat sektor. Bland annat en hel del inom livsmedelsindustrin på SCAN och Arla i Linköping